domingo, 23 de septiembre de 2007

COMUNICATS ALS REGIDORS

Els règims totalitaris, siguen de dretes “feixistes” o d'esquerres “comunistes” són del pensament únic, per tant les seues polítiques estan dirigides, que tot aquell que no pense com ells, en el millor dels casos, el retallar-li les seues llibertats. I una de les primeres llibertats que retalla el dictador és la llibertat d'expressió, la qual cosa significa que es considera, enemic a tot aquell que pretenga difondre una opinió que contradiga els principis del totalitari.
Portem vint anys a Amposta, que la revista del mateix nom és controlada i censurada pels governs de CIU. Pot ser que fins ara no se n'hagen adonat pel fet que ningú se l'haja comunicat. Des de ciutadans per la República, volem creure, que de tant mirar-se el melic, no se n'hagen adonat, que sent de dretes com són, hagen en el que és la llibertat d´expresió, actuat amb els principis d'un regim feixistes. Com a republicans demòcrates que som, volem dir-li a este nou govern de CIU, que la REVISTA AMPOSTA és un mitjà de comunicació public, pagat per tots els ciutadans d'este municipi. Per tant esta revista no ha de ser, l'album de fotos personal de l'alcalde i dels seus sequaços. LA NOSTRA REVISTA, ha d'estar al servici de l'opinió de tots els conciutadans, tant les entitats per mitjans d'una secció o pagina, com dels particulars per mitjà de bustia. Si el format actual no és prou, s'àmpliá, que moltes vegades es gasta els diners en altres coses que no són tan importants com la llibertat d'expressió. Per molt satisfets que estiguen de les polítiques dutes a terme per la vostra coalició, arribara un dia que els rellevara una altra formació política i llavors vostés demanaran reciprocitat pel que fa a la llibertat expressió, sol passar, que el que a actuat malament, li demane a l'oponent justícia, quan ell no ha tingut respecte. Deia Voltaire, filosof frances, de familia burgesa de dretes (encara que desaprove el que l'altre diga, he de lluitar perquè puga dir-ho).
Des de ciutadans per la república demanem una utilització plural de la nostra revista, i que este govern, no actue d'una forma feixista, pel que fa a la llibertat d'expressió.


Salut! I República.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Pobre Serret, confons república amb lo que Serret publicà. El teu lexicó és totalitari, deia Voltaire. (No va ser Voltaire el primer en dir-ho)El que és superfluu és innecessari i a Amposta hi ha llibertat d'expressió encara que li pesi a Serret. Ara veurem la llibertat del teu bloc. Si em borres ho explicare al meu, Serret. Per cert em diuen que en borres més d'un democrata?.

rafel serret dijo...

No sé si té n´has donat, que se pot escriure en anonim, cosa que tú has fet. Si vulgues que no fos aixi, obligaria, com tots fan, a identificarse.Si vols posar un tema en aqueste blog, simplement me l´envies per els comentaris i té el publicaré, digues el que digues, menys insults obsenos.I si me dius com se pot fer per enviar-los directament qui sigue, també ho acceptaré